Megani kaadritagused klõpsud kuumast pildistamisest koos Kourtneyga muutusid Instagramist kiiresti populaarseks - pildiseeria on kogunud juba üle 3 miljoni meeldimise. Ühel Kimi ettevõtte Skims kampaania jaoks tehtud pildil poseerivad Megan ja Kourtney põrandal kükitades ja vaatavad üles fotograafi poole. Pildil joonistub hästi välja Kardashiani kumer tagumik.

Teisel pildil istuvad naised tualettpoti serval ja näitavad kaamera pole keelt. Tekib justkui tunne, et naised on pildil poolpaljad, kui siiski nii pole. Kolmandal pildil pikutab Kourtney maas, käsi üle pea ning Megan istub ta kõrval, toetudes ühe käega sõbranna põlvele.

„Kaarditagused pildid minu Skimsi pildistamisest koos Kourtneyga. Kas me peaksime OnlyFansi konto tegema?“ uuris Megan oma kuumade piltide postitusega. Küsimus ajas fännid kohe pöördesse ja pilti on kommenteeritud pea 15 tuhat korda.

„Ma ostaks küll,“ kommenteeris üks otsekohene fänn. „Jah, peaksite küll, palun jaa!“ õhkas teine fänn Megani küsimuse peale. „See oleks kõige kuumem OnlyFansi konto,“ tõdes järgmine andunud fänn oma kommentaaris.

Oli ka fänne, kes laitsid Megani idee maha. „Ei, teil on juba piisavalt palju raha,“ sõnas üks fänn kommentaariumis. „Ei, laske töölisklassil oma raha OnlyFansis teenida. Te olete juba piisavalt rikkad,“ torkas teine kriitiline fänn vahele.