Filmist „Aquaman“ tuntud näitleja Amber Heard müüs maha oma kodu California osariigis Yucca Valleys, kus ta oma tütre Oonaghiga elas. Kolme magamistoa ja kolme vannitoaga maja mahamüümise eest sai Heard 1,05 miljonit dollarit. Tehinguga teenis naine kopsaka kasumi, kuna 2019. aastal maja ostes maksis ta selle eest kõigest 570 tuhat dollarit.

Hetkel pole selge, kus Amber edasi elama hakkab. Pärast kohtus Johnny Deppile kaotamist on Heard otsustanud hakata täiskohaga emaks ja keskendub täielikult oma tütrele, vahendab Hello! Magazine.

Kui Amber avalikustas, et elab Yucca Valleys, tuli see avalikkusele täieliku üllatusena. Linn asub pea 200 kilomeetrit eemal tema eelmisest kodust Los Angeleses ning seal elab vaid 20 tuhat inimest.

Amber Heardi ja tema endise abikaasa Johnny Deppi kohtuprotsessi tulemusena määrati naisele kohustus tasuda Deppile kahjutasuna 10,35 miljonit dollarit. Amberil seda raha aga pole ning ta on üritanud ka kohtuotsust edasi kaevata, et kahjutasu summat vähendada. Hiljuti kuulutas Heard välja ka pankroti.