Mallu on oma blogis julgelt rääkinud ka kohtingutest pärast lahutust. Kui alguses küsisid mehed kohtinguäpis temalt „Ou, kus Kardo on?“, siis hiljem tuli ette ka ehmatusi: „Appi, kas sa kirjutad minust nüüd blogisse?“, mispeale Mallu ainult muigelsui pead raputas – ta ei kirjuta blogisse igast mehest, kes talle korra tere ütleb.

Sinu kaaslane ei saaks vist olla privaatsust hindav inimene?

„Tõsi. Ma ei kirjuta ju, nui neljaks, igast viimasest asjast, aga paratamatult ei saa ka nii, et ma temast mitte kunagi ei kirjuta. Minu blogi ja sellega kaasnev tuntus on muutumatu asi, see kas sobib või mitte.

Kardol oli lihtne ära harjuda „Malluka meheks“ olemisega, sest temaga koos olles saigi minust Mallukas. Tal oli suva, mida ma temast kirjutasin, ja ta lasi mul teha kõike, mida ma tahtsin.“

Emade deitimisest ei ole meie ajakirjas väga palju juttu olnud. Kas sa näitad oma uuele kaaslasele ka lapsi?

Mõned ütlevad, et enne lastele tutvustamist tuleks kolm kuud suhtes olla. Ma ei näe sellel mõtet. Lastele ei pea ju kaaslast tutvustama kui oma uut meest. Minul käib külas väga palju mõlemast soost inimesi ja lapsi ei huvita väga, kes nad täpselt mulle on.

Ja siis on oht, et potentsiaalne kaaslane näeb lapsed ära ja pistab plagama?

Aga see on ju täiesti fine! Kui mees näeb, et see ei ole tema jaoks, siis nii ongi. Kujutan ette, et kui tooksin lasteta mehe siia, kus sina praegu istud, selle möllu sisse, siis... Ilmselt oleks palju mehi, kes selle peale ära ehmataksid.