Jenner ja Booker läksid lahku tänavu juunis, kui jõudsid oma suhtes keerulisse olukorda. Enne lahkuminekut käisid nad koos Jenneri vanima õe Kourtney Kardashiani pulmas Itaalias, kuid reisilt tagasi jõudes oli harmoonia nende vahelt kadunud.

„Kui nad reisilt tagasi tulid, tundsid nad, et pole enam üksteisega kooskõlas. Nad taipasid, et neil on kaks täiesti erinevat elustiili,“ teadis asjaga kursis olev allikas siis E! Newsile rääkida. Kendall oli palunud Devinilt aega ja ruumi, et asjade üle järgi mõelda. Paar oli enne lahkuminekut koos olnud kaks aastat.

Nüüd on Kendall ja Devin teineteist taas leidnud. „Nad veetsid mõnda aega lahus, aga nüüd on nad koos ja üksteisega väga õnnelikud,“ kommenteeris allikas Us Magazine'ile. Paari on mitu korda nähtud Californias ja nad veetsid ka Ameerika Iseseisvuspäeva koos. „Nad veedavad palju aega koos ja ootavad koos seda, mida tulevik neile paarina toob,“ sõnas allikas.

Jenner on isegi Instagrami story'sse postitanud pildi, kuidas ta Deviniga koos aega veedab. Pildil istub Kendall Devini süles, võtab sõõmu joogist ning paar naudib teineteise seltsi mõnusas metsamajakeses.

Kendall Jenner ja Devin Booker