Laupäeval jäi Katy Perry kaamerate ette ühes Las Vegase ööklubis, kus ta viskab lavalt oma fänne pitsaga. Video on lühikese ajaga nii populaarseks muutunud, et fännid nõuavad, et Perry toidu loopimisega kindlasti jätkaks.

Videos kannab Perry roosat kostüümi ja tantsib ööklubis J. Balvini ja Skrillexi loo „In da Getto“ saatel, vahendab Huffington Post. Seejärel ulatab keegi talle massiivse pitsaga karbi, kust popstaar hakkab järjest viile murdma, et need siis papptaldrikul fännide poole visata. Kõik pitsatükid publikuni ei jõua ja mõni läheb teele isegi ilma papptaldrikuta.

Mitmed fännid tunglevad selle nimel, et õhust pitsatükk kätte saada, kuid üks viil kukub põrandale. Seejärel proovib Perry uue pitsatüki teele panna ja see kaob sekundiga rahvamassi sisse ära. „Ema, kes toidab oma lapsi,“ kommenteeris laulja Twitteris lõbusat videot.

Kuigi Katy pitsavisked polnud kõige täpsemad, on video naise fännid Twitteris pöördesse ajanud ning soovivad ka ise kogemusest osa saada. „Me lähme Katy Perry kontserdile laupäeval. Kui ta ei viska meid pitsaga, siis ma küsin oma raha tagasi,“ teatas üks tuline fänn sotsiaalmeedias. „Tean, et purjus mina sööks 100% seda pitsat mustalt klubipõrandalt, kui Katy selle mulle viskaks,“ sõnas teine fänn.