Ajakirjale Variety antud intervjuus rääkis Jennifer Coolidge, et filmis kaasa tegemisega kaasnes kasu. Ta mängis filmis ühe peategelase Stifleri ema, kes nägi välja tõeliselt kuum ja seksikas.

„Ma sain palju seksikat ema mängida ja ma sain palju seksuaalset tähelepanu „Kuuma piruka“ tõttu,“ rääkis Jennifer. „Saate aru küll, mida ma mõtlen. Selles filmis kaasa tegemisel oli nii palju boonuseid. Maailmas on umbes 200 inimest, kellega ma poleks eales maganud, kui ma seda rolli poleks saanud,“ tõdes Coolidge.

Kuigi Coolidge saavutas pirukafilmide tõttu oma esialgse tuntuse, kogub ta praegu populaarsust hoopis HBO sarja „Valge lootus“ kaudu. Ta kehastas sarja esimeses hooajas pärijanna Tanya McQuoidi ja on ainuke näitleja, kes esimesest hooajast sarja naaseb.

Näitlejanna on ise oma rolli üle väga õnnelik, kuna tundis, et on aastaid kehastanud sama tüüpi tegelasi ja roll „Valges lootuses“ murrab tema rutiini. Coolidge mängis seksikat ema peale „Kuuma piruka“ veel mitmes filmis ja tundis, et tegemist on ajaga, kus ta lihtsalt kordab ennast.

Need filmid maalisid publikule temast kindla kujundi, mis talle ajapikku enam ei meeldinud. „Ma olin selles imelikus mullis ikka tükk aega. Need käsikirjad, mis mulle toodi, sisaldasid väga palju kullakaevurist naise rolle. Ma arvan, et see juhtubki meiega, kui me ise oma elukurssi ei muuda. Ma soovin, et oleksin rohkem oma karjääri kontrollinud. Ma olin selles väga passiivne,“ tunnistas Coolidge intervjuus.