Ferguson ostis maja Westminsteri hertsogilt, kes on riigi üks rikkamaid mehi ja kuningliku perekonna lähedane sõber. Luksuslik maja asub Londoni Mayfairi piirkonnas Westminsteri linnajaos.

Endine prints Andrew abikaasa ostis maja arvestusega, et see on tema pikaajaline investeering oma tütardesse Beatrice'i ja Eugenie'sse. Prints Andrew esindaja kinnitas, et tehingu tegi Sarah ja Andrew isiklikult majaostuga seotud pole. Fergusoni esindajad kinnitasid, et müügitehing küll toimus, kuid midagi enamat nad avaldama ei soostunud.

Tõenäoliselt on tegu ainukese Londonis paikneva majaga, mis Sarah'le kuulub, kuid siiski on esile kerkinud küsimus, kuidas naine endale sellise hinnaga maja ostmist lubada sai. Ta on kümneid aastaid vaevelnud rahapuuduses ja tunnistas 2010. aastal ühes teleintervjuus, et on „pidevalt rahalise pankroti äärel“.

Allikas, kes olukorraga kursis on, rääkis väljaandele The Sun, et tegemist on tõeliselt kauni majaga. „See ei ole hiiglasuur, aga see on piltilus ja asub Londonis väga heas asukohas. Varem oli seal mitu korterit, aga nüüd on kõik üheks majapidamiseks muudetud. Kui tüdrukud selle ühel hetkel pärivad, siis on nad õnnega koos,“ rääkis allikas. Ta lisas, et maja asub vaid jalutuskäigu kaugusel Londoni parimatest baaridest ja restoranidest, parkidest ja teistest rahvarohketest kohtadest. „Aga jumal teab, kust see raha tuli, millega ta maja ostis - kõik arvasid, et ta on rahast lage,“ imestas allikas Sarah' ostutehingu üle.

Hetkel elab Sarah koos Andrew'ga Windsori Royal Lodge'is, mis kuulub kuninganna Elizabeth II-le. Levivad spekulatsioonid, et Sarah ostis Londonisse maja seepärast, et peagi kolivad Windsorisse prints William ja hertsoginna Catherine, keda ärritab prints Andrew kohalolek tema hiljutiste skandaalide tõttu. Seetõttu võivad Andrew ja Sarah otsustada Windsorist lahkuda ja end Londonis sisse seada.