Kanada popstaar Justin Bieber peaks Helsingis esinema Weekendi festivali raames Kaisaniemis. Kuna Bieber kannatas juunis tervisehädade käes, oli kontserdi toimumine pikka aega küsimärgi all. Juuli lõpus kinnitati aga, et kontsert siiski toimub, vahendab Iltalehti.

Kontserti korraldava All Things Live'i esindaja Atro Anttila sõnul on Bieber palunud backroom'i suure hulga snäkke ja jooke. Täpsemalt 875 jooki, 132 snäkki, 586 „teist toodet“, 57 puuvilja ja 80 kilo jääd.

Anttila sõnul ei saa nad rohkem täpsustada, mis laadi toodetega täpsemalt tegu on, kuid ta lisas, et kindlasti arvestatakse toodete puhul laulja brändilojaalsusega.

Lisaks söögile-joogile on Bieberi meeskond palunud ka eraldi riietusruume ja nendesse assistente.

Tehnilised nõudmised on Anttila sõnutsi enam-vähem samad, nagu festivalidel tavaliselt on, välja arvatud kostüümide osa. Neid Anttila sõnul festivalil esinedes nii palju ei vahetata.

Kanada popstaar saabub Helsingisse suure kaaskonnaga, kuhu kuulub üle 100 inimese. Praegu pole veel avalikustatud, kas tema kaaskonda kuulub Soomes ka abikaasa Hailey, keda viimati nähti Justini kõrval juuli lõpus Itaalia kontserdil.

Kontserdikorraldaja lisas veel, et Bieberi esinemisega on seotud üle 1000 inimese, sealhulgas nii tehnilised töötajad kui ka toitlustajad.

Bieberi kontserdi lava hakati ehitama juba 1. augustil ja kontserdile oodatakse üle 20 000 inimese.

Justin Bieber on varem Soomes esinenud kaks korda.