Festivali esimesel päeval ehk reede hilisõhtuks oli kogunenud juba suur hulk inimesi - nii väikeseid kui ka suuri - , kes nautisid head muusikat ja kogu festivalimelu.

Kodumaiset loomingut esitavad legendaarne Mahavok ja meie oma rock'n'rolli kullatükk Vaiko Eplik & Eliit. Soolokavaga saabub Põlvasse Ewert Sundja, suvekuuma toob lavale Yasmin koos tantsutüdrukutega, sõõmu värsket õhku puhub Minimal Wind, tummisemat olemist toovad Juur ja Stonekiller 91 ning pärimusmuusika rubriiki avab Maris Pihlap. Haruldase ülesastumise teeb festivalil ka Jonas Kaarnametsa ja Kristjan Kallase nostalgilise kõlaga bänd SUVE.

Festivali neljal erineval laval saab näha nii muusikalisi artiste kui ka meelelahutuslikke eriprojekte. Esmakordselt liigub Tallinnast välja queer ja LGBTQ+ skeene tuntuim peosari BÄM!, et Intsikurmu metsapark eriti kuumaks kütta. Lisaks on juubelifestivali puhul loodud sel aastal eraldi alternatiivala programm, mis seob omavahel visuaalkunsti, performance´i ja uue Eesti muusika. Festivalialal saab mängida malet, uudistada filme metsakinos ja kogeda eri maitseid tänavatoidualalt. Festivali alakujunduse loovad noored kunstnikud Tartu Kõrgemast Kunstikoolist Pallas.

Ka sel korral on laste ja lapsemeelsete jaoks eraldi ala ja programmiga esindatud Lastekurmu. Lastekurmul on mudilasi ootamas kalavõrgust batuut, rippuv raamatukogu ja laisklemisalad, joonistusete nurk ja isetekkeline näitus, kännukabed ja kännutrullid, metsabuduaar ja metsaköök ning festivali ajal kerkivad onnid.