Kim Kardashian tutvus koomikuga, kui ta eelmise aasta oktoobris valmistus oma saatejuhidebüüdiks populaarses Ameerika saates „Saturday Night Live“. Saade koosnes lühikestest sketšidest ning ühes neist pidid Kim ja Pete suudlema. Peagi tärkasid nende vahel tugevad tunded ning paari nähti korduvalt koos õhtustamas. Esimest korda sai neid koos punasel vaibal näha 2022. aasta aprillis Valges Majas peetud tähtsal õhtusöögil.

Väidetavalt on lahkumineku põhjuseks Kimi ja Pete'i erinevad graafikud ning vahemaa, mis nende kahe vahel on - Pete viibib hetkel Austraalias filmi „Wizards!“ võtetel ning Kim on koos oma nelja lapse ja kuulsa perekonnaga Ameerikas, vahendab Hollywood Reporter. Kardashian külastas küll juulis oma poiss-sõpra ja nad on pidevalt teinud üksteisele videokõnesid, kuid see nende suhet ei päästnud.

Kimi ja Pete suhe on aga suur alustala Kardashianite perekonna saate „The Kardashians“ teise hooaja jaoks. Väidetavalt üritavad saate produtsendid hoida suhet 'elus' kuni saate uus hooaeg välja tuleb, et siis uudisest teatada. Kuuldavasti olid Pete ja Kimi vahel juba mõnda aega tõsised pinged ning Davidsonil viskas üle Kimi pidev soov olla koos ja ühiselt aega veeta. Pete aga soovis oma tüdruksõbrast eraldi olla ja nad pole juba nädalaid rääkinud. Siiski on Kimil veel Pete'iga ühised pildid Instagramis üleval.