Nicola ja Brooklyn Beckham abiellusid aprillis ja sellest ajast saati on levinud kuuldused, et naine ei saa oma kuulsa ämmaga läbi. „Nad ei kannata teineteist ja ei suhtle omavahel,“ rääkis peret tundev allikas. „Pulmadeks ettevalmistus läks kohutavalt,“ lisas ta.

Väidetavalt põhjustas suure tüli see, et Nicola ei tahtnud, et Victoria pulma korraldamisse sekkuks. Nicola ei rääkinud oma plaanidest Victoriale ja varjas kõike pulmasse puutuvat tema eest. „Nende kommunikatsioon oli minimaalne,“ ütles allikas. Victoria pingutas kõigest väest, et Nicolaga hästi läbi saada, aga see ei sujunud tal hästi, vahendab Page Six.

Tüli on mõjutanud ka Victoria ja tema abikaasa David Beckhami läbisaamist oma poja Brooklyniga. „Nad ei ole temaga viimastel kuudel palju rääkinud,“ tõdes allikas. Kuuldavasti on Nicola raske toime tulla oma ämma Victoria suure kuulsusega ja teda häirib, et Victoria kogu tähelepanu endale saab. Eriti oli Peltzi häirinud see, et isegi oma pulmapäeval ei saanud ta nii palju tähelepanu kui Victoria.