Teisel päeval kostitasid publikut muusikaga Django Django (UK), Noisy (UK), Yasmyn, Efterklang (DK), The Holy (FIN), Maris Pihlap, Kitty Florentine, JUUR, Taavi-Peeter Liiv ja paljud teised. Öö viis varahommikusse Ahto Külveti ja Jussi Kantoneni psühhodisko.

Festivali peakorraldaja Mihkel Kübara sõnul mindi sel aastal tagasi juurte juurde. „Meie põhimõte on tuua Intsikurmule esinejaid, kes oleksid uudsed ja rikastaksid meie külastaja muusikavalikut. Julgeme katsetada peavoolus vähemtuntud esinejatega, et anda pealtvaatajatele midagi uut ja artistidele kasvulava“ lausus korraldaja. Kübara sõnul leiavad Intsikurmusse alati tee sarnase mõtteviisiga inimesed. Sel aastal ilmestas seda eriti hästi Alternatiivlava, kus esineja pöörasusele vastas samaga kaasaelaja hullus.

Lisaks lavaprogrammile paistis eriliselt silma Lastekurmu ala oma loomingulise kujunduse, omanäoliste tegevuste ja Silver Sepa helimaailmaga, mis pani publiku kooris kaasa laulma. Kohati leidus Lastekurmu alalt rohkem täiskasvanuid kui lapsi, kes nautisid sealseid tegevusi täiel rinnal. Lastekurmu ühes sealsete dekoratsioonide ja programmiga on jätkuvalt üks festivali eripärasemaid jooni.