Galkini varasemad esinemised korraldanud muusikaprodutsendi ja Alisagroupi juhataja Grigori Malõškini sõnul on tegemist kauaoodatud sündmusega, sest Galkini esinemised Eestis olid edasilükatud lausa kolm korda.

Alexela kontserdimajja oli publik tulnud kohale uhkes rõivistus - naised kannavad kauneid kleite. Kohapeal viibiva Kroonika reporteri sõnul tundus, et Galkini kontsert oli põhjus enda üleslöömiseks ning kõik, kes pileti olid ostnud, olid ka kohale tulnud. Õues tekkis lausa pikk järjekord, kogu publik kontserdi alguseks kontserdimajja sisse ei saanud. Publiku meeleolu oli hea ja inimesed tulid kohale sellepärast, et meelelahutust saada.

Paistab, et kogu publik saali õigeks ajaks ei jõudnudki. Kontserdi alguseni oli jäänud mõned minutid ja järjekord ei vaibunud selle aja jooksul.

Korraldaja Grigori Malõškin kommenteeris ka pikka järjekorda ukse taga: „Kui kõik ei istu, siis Maksim oma kontserdiga ei alusta“.

Eile esines Galkin esimest korda Tartus ning homme esineb ta Jõhvi kontserdimajas. Alguses oli planeeritud, et Galkin esineb Eestis ainult Tallinnas ja Jõhvis, Tartu kontsert lisandus hiljem juurde.