Uudist kinnitas näitleja abikaasa John Easterling, kes avalikustas, et naine lahkus meie hulgast Lõuna-Californias asuvas kodus, kus teda ümbritsesid sugulased ja sõbrad. Esimest korda diagnoositi Newton-Johnil rinnavähk 1992. aastal ning ta sai sellest võitu, kuid kasvaja tuli tagasi veel kaks korda. Viimati sai ta vähidiagnoosi viis aastat tagasi.

Newton-John on eelkõige tuntud tänu Sandy rollile hittmuusikalist „Grease“. Tema ekraanipartner John Travolta oli üks esimesi, kes naise lähedastele avalikult kaastundeavalduse saatis. „Mu kallis Olivia, sa muutsid meie kõigi elud palju paremaks,“ kirjutas Travolta sotsiaalmeediasse tehtud postituses. Lähemalt saad lugeda siit.

Mälestamaks andekat näitlejannat ümbritses Sydney ooperiteatrit teisipäeva õhtul lummav roosa kuma, vahendab Metro. Ühtlasi oli Föderatsiooni väljakul mustvalge foto noorest Olivia Newtonist koos liigutava sõnumiga: „Väljak särab Olivia Netwon-Johni auks roosades toonides, nii meenutame tema inspireerivat eluteed ja karjääri ning suurt panust vähi uurimisse ja ravisse.“

Sydney ooperimaja