Videos on näha, kuidas ettevõtte juht, keda kehastab Ain Mäeots, käib ringi A. Le Coqi hoones ning tänab sealseid töötajaid ja kolleege. Seejärel suundub juht oma kabinetti, kus on lilled, õhupallid ja mitmed tänukirjad. Seinal ripub A. Le Coqi temaatikas poster, millel seisab kiri: „Täname tehtud töö eest!“

Seejärel liigub Mäeotsa kehastatu koju, kaenlas pappkast isiklike asjadega. Koju jõudes ja kasti köögilauale toetades kõnnib mees külmkapi juurde ja avab selle ukse. Külmikust vaatab talle vastu mitu riiulit Saku õlut. See peale läheb mehe nägu rõõmsaks ja ta võtab ühe õllepurgi kätte.

„Aitäh Sulle, Tarmo, ausa konkurentsi, innustamise ja motiveerimise eest. Tänu sellele pruulimegi me parimat õlut,“ seisis video lõputiitrides.

Saku jätkas tänu- ja kiidusõnadega video kirjelduses. „Aitäh Tarmo, et oled koos A. Le Coqi meeskonnaga aastaid ausat konkurentsi pakkunud, innustanud ja motiveerinud. Tänu sellele me pruulimegi parimat õlut! Edu kõigis uutes väljakutsetes, on olnud au koos seda rallit sõita!“ kirjutati Saku Õlletehase YouTube'i video selgituses, mille juurde on lisatud teemaviide #headajad.

Vaata, millise südamliku videoga Saku Õlletehas konkurendi A. Le Coqi juhatuse esimeest tänas.