Printsess Anne'i on tituleeritud kuningliku pere kõige suuremaks töörügajaks ja hoolimata oma kõrgest vanusest ei kavatse ta kuningliku pere heaks töötamist lõpetada. Viimastel kuudel on ta rohkem kuninglikke kohustusi enda kanda võtnud ning ilmunud mõnikord tähtsatele sündmustele koos prints Charlesiga. Ekspert Palmer leiab, et kõik see võib muutuda, kui Charlesist kuningas saab – siis võib Anne võtta endale pisut tagasihoidlikuma rolli ning Palmeri hinnangul lausa pensionile siirduda.

„Minu hinnangul on prints Charles alati oma õde ja tema panust hinnanud. On võimalik, aga mitte kindel, et võimu vahetumisel tekib printsess Anne'ile oma roll, aga ta võib ka kuninglikest kohustustest loobuda,“ sõnas Palmer. Ainuüksi selle aasta juulikuus oli Anne'i kalendris kirjas 36 kuninglikku visiiti, mis tähendab, et printsess tegi keskmiselt ühe visiidi päevas, vahendab Express.

Printsessi tihedat graafikut kommenteeris üks tema esindajatest, kes sõnas, et suvine aeg ei ole kuninglike kohustuste jaoks erandi tegemise aeg. „Printsess Anne'il on väljakujunenud maine olla eriti töökas. Tema tööd nähakse sama moodi nagu iga täiskohaga töötava inimese tööd Ühendkuningriigis,“ lisas ta.