Sussexi hertsogipaari visiit algab 5. septembril ja nad võtavad osa Manchesteris toimuvast One Young World kohtumisest, mis toob linna kokku noori juhte ja liidreid rohkem kui 190 riigist. Eriti suur side organisatsiooniga on Meghanil, kes on selle üks nõunikest koos Kanada peaministri Justin Trudeau, Sir Richard Bransoni, Jamie Oliveri ja veel teistega.

Pärast Manchesteri visiiti külastavad Harry ja Meghan Saksamaal Düsseldorfi, kus toimuvad 2023. aasta septembris järjekorras kuuendad Invictus Games sportmängud, mis on mõeldud haavatud, vigastatud ja haigetele militaarteenistujatele. Prints Harry on mängude patroon ja olnud aastaid nendega seotud. Seejärel saabub hertsogipaar tagasi Ühendkuningriiki, kus osaletakse WellChild Awardsi üritusel.

Viimati käisid prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle Ühendkuningriigis selle aasta juunikuus, kui toimusid kuninganna Elizabeth II troonijuubeli pidustused. Paari esindaja kinnitas, et Harryl ja Meghanil on väga hea meel külastada mitmeid heategevusorganisatsioone, mis neile südamelähedased on, vahendab Mirror.

Veel pole teada, kuidas kuninganna Elizabeth oma lapselapse külaskäiku suhtub. Väidetavalt on Harry ja Meghani suhted ülejäänud kuningliku perega jahedad, kuigi paar on üritanud olukorda parandada.