Kylie ema Kris Jenner oli enne Bruce Jenneriga abiellumist saanud neli last hinnatud advokaadi Robert Kardashianiga. Neljast lapsest kolm olid tütred ja vanemad tahtsid, et tüdrukute nimed algaksid kõik K-tähega. Seega saidki advokaati tütred endale nimeks Kourtney, Kim ja Khloe.

Kui Kris Bruce'iga abiellus, soovis ta esmalt panna oma lastele eesnimed J-tähega, et laste ees- ja perenimi kenasti kokku kõlaksid. Siis muutis Kris oma meelt ja otsustas ka Bruce'iga saadud tütardele valida nimed, mis algavad K-tähega. Nii sündisidki paarile tütred Kendall ja Kylie.

Eile paljastaski Kylie oma TikToki videos nime, mille ta peaaegu oleks saanud. Nimi, mis Krisile tohutult meeldis ja mida ta Kyliele nimeks tahtis panna, oli Kennedy. „Mu nimi on Kylie, aga ma olin peaaegu Kennedy,“ kirjutas tõsielustaar video juurde. Kuigi noorele naisele nimi Kennedy meeldib, tunnistas ta, et sellel pole sama energiat kui tema praegusel nimel.

Enne, kui nime Kennedy hakati seostama Ameerika Ühendriikide presidendi John F. Kennedyga, oli see populaarne perekonnanimi Iirimaal ning selle ajalugu ulatub lausa 10. sajandisse, vahendab Mirror. Gaeli keeles tähendab nimi Kennedy 'kiivriga pealikku'.