Esmalt pidi Elina raadiosaates selgitama ühe tähelepaneliku fänni pilti, kus oli näha Elinat ja salapärast meest koos olemas. Salapärane mees ja Elina nautisid pildil teineteise seltskonda ja nägid välja üpris lähedased. Kui esmapilgul võiks arvata, et noorhärra on ooperilauljanna uus silmarõõm, siis paraku see nii ei ole. „Kõige naljakam on see, et tegelikult on see minu õe peika,“ tõdes Nechayeva huumoriga raadioeetris. „Õnneks ma pole teda üle löönud ja ei ole plaanis ka,“ naeris Elina.

Hetkel on naisel aega enamasti muusikale ning uus kaaslane peab paraku naise prioriteetide nimekirjas jääma teisele kohale. Elina kirjeldas raadioeetris, milline üks õige mees peab olema. „Mees peab olema väga andekas ja väga eriline, et muusikat üle trumbata,“ tõdes lauljatar. „Muusika on nii mitmekülgne, huvitav, arenev,“ rääkis Elina, mille peale üks hommikuprogrammi saatejuhtides lisas, et mehed on ju ka arenevad ja mitmekülgsed. „Mees võib ka areneda,“ ütles saatejuht ning Elina oli päri selle mõttega.

Elina nõustus ka väitega, et tema kõrged nõudmised muusikas kanduvad ka tema kaaslasele üle. Nechayeva ja saatejuht Kethi Uibomägi jõudsid raadioeetris lõpuks koos järeldusele, et üks õige mees peabki olema nagu muusika.