Uudis Harry reisist tuli avalikkuse ette Twitterist, kuhu üks kasutaja printsiga sõbraliku pildi postitas. Kuna varem on Sussexi hertsogipaari reisidest teatanud nende esindaja, siis praegune reis Mosambiiki tuligi täieliku üllatusena.

Pildil poseerib Harry sõbralikult koos kasutaja Eric Morier-Genoudiga ja ta kannab fotol lihtsat pruuni polosärki, sinist tooni lühikesi pükse ja mugavaid tosse. Peas on mehel nokamüts, kus asetseb organisatsiooni African Parks logo. Tegemist on mittetulundusühinguga, kes tegeleb looduskaitsevaldkonnas. Harry on organisatsiooni president olnud aastast 2017, vahendab Express.

Kuigi Morier-Genoud ei kirjutanud foto juurde, millal pilt tehti, kirjutas ta juurde, et Harry viibib Vilankulosel, mis on mereäärne linn Inhambane'i provintsis.

Kuna Sussexi hertsog on reisil üksinda ja paistab, et tegemist on tema erareisiga, siis on esile kerkinud mitmed küsimused. Muu hulgas arutatakse seda, kas prints on puhkusereisil oma sõpradega või on tema reis seotud organisatsioonidega, mida ta toetab. Samuti spekuleeritakse selle üle, miks pole reisil Meghanit ega Harry lapsi.

Järgmisel kuul reisib Harry Ühendkuningriiki ning sellel reisil ühineb temaga ka Meghan. Ka siis on neil plaanis külastada mitmeid heategevusorganisatsioone, millega emb-kumb neist seotud on.