„Pakkumise video teha sain augusti alguses, mis tähendas, et tegutsema pidi kiirelt,“ räägib Prints ja lisab: „Võtsin seda võimalust hea väljakutsena ning andsin endast parima, et lõpptulemus oleks laulu vääriline. Protsessi käigus oli laual erinevaid kontseptsioone, kuid käiku läinud idee tundus antud laulu kontekstis parim ning kõik loksus ühel õhtupoolikul minu jaoks paika.“

Video storyline põhineb naisosatäitja ja kaw’i omavahelistel konfliktidel, mille režissöör sidus laulu lüürikaga.

Lugu „Minna koos“, mis lendas avapäeval Spotifys 2. kohale, sündis Helsingis koos produtsendi J.Keezy-ga. „Kui esimest korda seal salvestamas käisime, olime juba lõpetamas, kui produtsent kitarril „Minna koos“ meloodiat mängis ja teadsin, et pean kohe sellele hüppama,“ meenutab Kaw.

„Kogu esimese demo protsess käis kibekiirelt. 30-minutiga valmis instrumentaal ja umbes sama kaua kirjutasin sõnu. Hiljem taksos demo kuulates sain aru, et kui keegi siin loos peaks veel kaasa lööma, siis saab see ainult Nublu olla,“ selgitab Kaw, kuidas koostöö sündis.

Loo mixis Gevin Niglas ja masterdas Vallo Kikas.

Kaw hakkas tuntust tuntust koguma Soundcloudis lauludega „Mõista Mõista“ ja „Punane Papp“. Laulev räppar Kaw avaldas aastal 2021 koos pluutoga laulu „Pseudonüüm“. 2022. aastal liitus ta Sony Music Balticsiga, kellega koostöös avaldas augustis „MINNA KOOS“. Kaw on teinud koostööd artistidega villemdrillem, pluuto, säm, Leis, margiiela. Produtsentidest on ta enim kasutanud kodumaist Karl Killingut ja Soomest pärit J.Keezy't.

Kawi näeb esinemas Flex Festil 27.08, mis toimub Tallinnas Telliskivis