Lauljanna Beatrice, õige nimega Lisella Beatrice Kirjutaja postitas mõned päevad tagasi Instagrami eriti kuuma pildi enda ja räppar AG-ga (Silver Orissaar). Särtsakal fotol on näha, kuidas Beatrice ja AG ühiselt suve naudivad ja ühe eriti kuuma suudlusega oma armastust tähistavad.

„Kõik, mis ma oleksin eales tahtnud,“ kirjutas Beatrice pildi juurde koos valge südamega ning tema fännid kiidavad suudluspildi heaks. Mitmed lauljanna jälgijad on pildi alla jätnud nii südame kui ka leeki kujutavaid emotikone. „Te olete maailma ilusaim paar,“ õhkas üks fänn pildi juures. „Issand kui ilus paar, nagu tähed,“ kiitis teine samuti.

Noor „Reporteri“ ilmatüdruk Lisella Beatrice Kirjutaja tähistas hiljuti koos räppar Silver Orissaarega suhte esimest aastapäeva ning nende vahel on tõeliselt tugev keemia. Räppari sõnul on neil suvel plaanis spaas lõõgastuda ja erinevaid Eesti linnu külastada. „Üritame suve täiel rinnal nautida ning viibida looduses,“ rääkis Silver paari suveplaanidest paar nädalat tagasi.