Lisaks mainitud artistide sooloetteastetele astuvad muusikud osaliselt üles ka üheskoos ning kontserdil tuleb esitusele esmakordselt publikuni jõudvaid uusversioone palavalt armastatud lauludest ning ka senikuulmata loomingut.

Kadri Voorand ootab reedest kontserti elevusega ning ütleb: „See kontsert on minu jaoks väga erakordne, kuna kirjutasin ka uut loomingut, laule, mida juba väga tahaks publikuga jagada. Selja taga on ka trummid, mis annavad suurele lavale hea rütmi ja toeka seljataguse. Eeva Talsiga, kes on mulle ka väga hea sõber, oli juba ammu aeg, et koos midagi luua ja nüüd saame ka seda teha, kogu hingest. Esitusele tuleb ka meie ühine, täiesti uus, ekstra selleks kontserdiks valminud lugu.“

„Puuluubiga kokku moodustame, ma arvan, täitsa muheda seltskonna ja sellist kampa sellisel laval pole enne nähtud ja ega ei tea, millal või kas üldse sarnast kombo kontserti toimuma saab“, lisab Kadri.

Õhtupimeduse saabudes algavale kontserdile lisavad vaatemängulisust ainulaadsed valgusinstallatsioonid ning kloostri keskkonda suurepäraselt sulanduv küünaldemeri.

Pirita kloostri väravad avatakse reede õhtul kell 20.00, kontserdi algus 21.30. Kontsert on seisukohtadega.