Surmani viinud sündmused said alguse sellest, et Heche tegi kaks avariid mõneminutilise vahega. Teisel korral sõitis näitlejatar oma autoga purjuspäi suurel kiirusel vastu kortermaja. Nii sõiduk kui ka elamu süttisid põlema. Heche jäi autosse kinni ning teda ei saadud sealt pool tundi kätte.

Nüüd on koroner kinnitanud, et Heche suri suitsu sissehingamise ja põletuste tõttu. Lahkamise käigus selgus, et näitlejal murdus rinnaluu, mis väidetavalt oli veel üks oluline tegur, miks tema elu enam päästa ei suudetud. Ametlikult on märgitud Heche'i surmapõhjuseks õnnetus.

Anne Heche maetakse kalmistule nimega Hollywood Forever Cemetary, kus puhkavad filmimaailma eredaimad tähed, vahendab LA Times. Hollywoodi surnuaeda on maetud ka Mickey Rooney, Judy Garland, Rudolph Valentino ja Mel Blanc. Helche'i haud on lähestikku Rooney omaga.

„Oleme kindlad, et emale meeldiks see koht, mille tema jaoks välja valisime,“ ütleb üks näitlejanna poegadest, Homer Laffoon. „See on imekaunis ning ta saab puhata teiste Hollywoodi legendide keskel.“