Beni ja Jenniferi pulmapidu oli korraldatud vana Hollywoodi stiilis ning pruudile valmistas tema kolm imekena kleiti Ralph Lauren.

Üks kleitidest oli kõrge kaeluse ja pika kleidisabaga. Teisel kleidil, mis hoidis kehasse, oli kena avatud rinnaosa ning kolmas kleit oli kaetud pärlitega. Iga kleidi hind jäi umbes miljoni dollari juurde.

Kõrge kaelusega ja pika kleidisabaga kleit on muutunud kõige kõmulisemaks Jenniferi pulmakleidiks. Selle kleidisaba moodustavad tuhanded riidest taskurätikud, mis kleidi eriti efektseks muudavad. Kokku läks kleidi peale pea 500 meetrit kangast ning sellest tehtigi taskurätikutest volangid ja loodi mahukalt romantiline kleidisaba.

Uhkes ja suurejoonelises pulmas pidas oma kõne peig Ben Affleck, kes sõnas paari 2002. aasta kihlumisele viidates, et tollal nad ei abiellunud põhjusega. „Ben pidas kirglikku kõne, tunnistas oma armastust Jenniferi ja tema laste vastu. Ta ütles, et lapsed on õnnistus ja kingitus, mis juhtusid seetõttu, et nad ei abiellunud varem - see on kinnitus, et kõik juhtub põhjusega ja omal ajal,“ sõnas pulmas toimunuga kursis olev allikas väljaandele Daily Mail. Beni ja Jenniferi lastel oligi seetõttu pulmas suur roll ja Lopezile meeldis, et kõik lapsed nende pulmast osa said.