Hollywoodi näitleja Sylvester Stallone ja tema abikaasa Jennifer Flavin on veerand sajandit abielus olnud, kuid nüüd on mehest 22 aastat noorem Flavin otsustanud lahutuse sisse anda. Lisaks sellele süüdistab Jennifer Sylvesteri nende ühiselt kontolt varade liigutamises, vahendab Mirror.

TMZ andmetel andis endine modell Flavin lahutuse sisse reedel ning naine soovib lahutusega saada paari Palm Beachil asuva kodu ainuõigust. Lahutuspaberitest selgub, et Stallone on „oma varasid peitnud“. „Informatsiooni põhjal on Stallone tegelenud abieluvara tahtliku hajutamise ja/või raiskamisega, millel on olnud abieluvarale olnud ebasoodne majanduslik mõju,“ seisis lahutuspaberites. Florida seaduste järgi tuleks kahju Flavinile hüvitada. Jennifer nõuab ka Sylvesterile keelu kehtestamist, et mees ei saaks lahutuse käigus varasid müüa, üle anda, loovutada ega hajutada.

Spekulatsioonid lahutusest said aluse juba selle kuu alguses, kui Sylvester kattis kinni oma tätoveeringu Jenniferist, mis ta paremal biitsepsil asus. Nüüd on selle asemel näitleja käel pilt tema koerast.

Endine modell Jennifer ei jälgi oma abikaasat ka enam sotisaalmeedias ja postitas hiljuti pildi oma kolme tütrega. „Need tüdrukud on minu prioriteet. Mitte miski muu ei loe enam,“ kirjutas ta pildi juurde.

Tollal sõnas Stallone'i esindaja, et paari vahel pole probleeme ja tegemist on väärarusaamaga. Tätoveeringu kinnikatmist põhjendati sellega, et näitleja soovis naise pilti oma käel värskendada, kuid see ei tulnud hästi välja. Seetõttu tuligi naise pilt asendada koeraga.