„Arvan, et oleme kõige noorem duo sellel hooajal. Kaks energilist inimest sobivad hästi kokku ja sellega kavatsemegi edu saavutada,“ kinnitas räppar ja muusik Villemdrillem, et läheb koos tantsupartner Greta Korjuga saates „Tantsud tähtedega“ võidu peale välja.

Greta tantsutee algas 4-aastaselt Kullo huvikeskuses tantsuansamblis Sõleke. Tantsupisiku sai Greta oma vanaisalt ja emalt, kes mõlemad olid tegelenud võistlustantsuga. Nii jõudiski 6-aastane Greta võistlustantsu juurde, mida kõrvalt toetas klassikaline tants/ballett ja võimlemine. Tantsijakarjäär viis Gretat elama ja treenima Eestist Inglismaale ja sealt Kanadasse. Täna on Greta Eestis tagasi. Tantsijakarjääri jooksul saavutas Greta mitmeid väljapaistvaid tulemusi.

Ta on kahekordne Põhja-Euroopa meister, maailma ühe suurima Blackpoolt tantsufestivali juunioride vanuseklassi (kuni 15-aastased) kahekordne võitja, Kanada meistrivõistluste võitja Ladina-Ameerika tantsudes noorte vanuseklassis (16–18-aastased) ja World Dance Council poolt korraldatud Ladina-Ameerika tantsude MMi kahekordne võitja.

Treeneritööd alustas Greta juba teismeeas. Oma teekonnal on ta tänaseks jõudnud peale võistlustantsu ka teiste stiilideni. Viimaste aastate põhirõhk on olnud partnertantsul nimega bachata, mida Greta rahvusvaheliselt üle maailma õpetamas käib. Kuna tantsimine on Greta kirg, siis täiendab ta end ka ise pidevalt nii soolo- kui partnertantsudes (sh bachata, kizomba, hip-hop, heels, performance jne).

Tants on Greta jaoks kui hingamine, milleta ta olla ei oska. „Tantsud tähtedega“ saates pole Greta varem kaasa löönud, sest tol ajal oli ta veel liiga noor ja ise tegevtantsija, kel pea igal nädalavahetusel võistlused eri maailma otstes.

Sügisel jõuab TV3 vaatajate ette läbi aegade üks armastatuim, glamuurseim ja üllatusterohkeim telesaade „Tantsud tähtedega“. Maailmas enam kui poolesajas riigis rahvast vaimustav suursaade oli Eestimaa vaatajate ees viimati üksteist aastat tagasi. Nüüd, 2022. aasta sügisel tantsivad tuntud Eesti inimesed end TV3 otse-eetris taas rahva südamesse.

„Tantsud tähtedega“ saates pannakse tuntud eestlased paari Eesti parimate võistlustantsijatega. Pooleteise kuu jooksul on paaridel võimalus tantsude põhitõed selgeks saada, harjutada ning valmistada ette esimese kahe saate tantsukavad ja kostüümid, et siis astuda karmi, aga õiglase žürii ja rahva pilgu ette. Alates teisest saatest tuleb iga saate lõpus lahkuda ühel tantsupaaril. Nende saatus, kes saatesse jäävad ja kes peavad tantsusaalist lahkuma, selgub žürii ja rahvahääletuse ühise otsuse tulemusel.