FlexFest on välja kasvanud Flex pidude sarjast, mis on juba mõnda aega pakkunud publikule erinevaid elamusi. FlexFest on kahepäevane elustiilifestival, mis lisaks heale muusikale kahel erineval laval pakub ka head sööki-jooki ning absoluutset elamust igal viisil.

Laupäeval, 27. augustil avatakse festivaliväravad kell 15 ja publiku soojendamisega alustab duo säm & Kirot kell 16. Õhtu jooksul astuvad üles ka naaberriikide artistid Cledos Soomest ja Yung Lean Rootsist. Samuti ei puudu avapäevalt ka kodumaised publikulemmikud Yasmyn ning Pluuto & villemdrillem.

Pühapäeval, 28. augustil astub kell 16.30 lavale Kriis. Õhtu jätkub Clicheriku & Mäxi kontserdiga, kes astuvad publiku ette kell 17.30. Peale nende esinevad festivali viimasel päeval ka Averagekidluke Soomest ning kodumaine Gameboy Tetris & Friends. Päeva lõpetab ja rahva paneb huugama bbno$ Kanadast.

Lisaks toimuvad klubis D3 nii eelpidu kui ka mõlemal festivalipäeva õhtul järelpeod. Reedel toimuval eelpeol astuvad üles Siimi, Villem b2b killing, Kohver, Päevakas MC, Muul, Phil ning Flexgang. Laupäevase festivalipäeva järelpeol hullutavad publikut Karl Killing, Pluuto DJ set, Vitunleija DJ set, Racerworldwide DJ set, Boipeperoni ja Flexgang. Pühapäeval panevad festivalile punkti K2rbes B2B QRX, Scanyewest, Alex, 372Kaspar, OI-EI ja Flexgang

Festivalipassid ning päevapiletid on müügil Ticketeris ning Piletilevi müügipunktides.