Cannon paljastas oma tüdruksõbra järjekordse lapseootuse eile Instagramis, kui jagas kaadritagust videot paari lapseootust jäädvustavast fotosessioonist. „Aeg peatus ja see juhtus,“ kirjutas Nick video juurde.

Bell poseeris piltidel palja ülakehaga ja kattis oma rindu kätega. Mõnel kaadril kannab naine roosat riidekomplekti, teisel pikka hallikat mantlit. Videos on ka näha Nicki ja Brittanyt nende kahe lapse, poja Goldeni ja tütre Powerfuliga lõbusalt aega veetmas.

Paljud Cannoni jälgijad edastasid Instagramis paarile oma õnnitlused, kuid leidus ka neid, kes ei suutnud uskuda, et mees taas isaks saab. „Ta ei mõtle seda päriselt,“ kirjutas üks jälgida. „Sa ei oska lihtsalt välja tõmmata?“ uuris üks fänn otsekoheselt.

Nick Cannonil on hetkel seitse last. Eksnaise Mariah Careyga on tal kaksikud Monroe ja Moroccan Scott. Endise tüdruksõbra Brittany Belliga sai mees lapsed Golden „Sagon“ ja Powerful Queen. Mees sai veel ühed kaksikud Abby de la Rosaga eelmise aasta juuni keskel. Sama kuu teises pooles sündis Cannonile poeg Zen, kes 5-kuuselt vähki suri. Hetkel on teada, et tema kaheksandat last ootab modell ja näitleja Bre Tiesi.

Juunikuus oli Cannon külaline taskusaates „Lip Service“, kus ta paljastas, et tema perre lisandub sel aastal taas lapsi, vahendas People tollal. Saatejuhi spekulatsioonile, et mehel on juba kolm last teel, vastas staar põiklevalt. „Kui sa ütled, et nad on teel... Mitu sa juba loendanud oled? Ütleme lihtsalt nii, et kurg on minu poole teel,“ sõnas mees. Cannon sai eelmisel aastal kolm last ja vihjas, et see aasta purustab ta oma rekordi. „Kui sa arvasid, et eelmisel aastal tuli palju lapsi...,“ oli mees taaskord salapärane.

Cannon on varem öelnud, et tema terapeut soovitas tal tsölibaadile mõelda, kuid kaua ta sellega hakka ma ei saanud. „Mu terapeut ütles mulle, et ma pean maha rahunema. Ma olin nõus tsölibaati proovima. See oli oktoobris ja ma ei pidanud isegi jaanuarini vastu. Ma pidin aasta lõpuni vastu pidama, kuid ma elasin paar asja läbi. Ma sattusin masendusse oma poja kaotusest. Kõik nägid detsembris kui läbi ma endaga olen. Kõik mu sõbrad mõtlesid, et seks ravib mu terveks,“ ütles ta.

Räppar sõnas, et rikkus tsölibaati, kuna oli vaimselt nõrgas kohas. Tema murdepunkt tuli mullu detsembris. „Ma hakkasin hullult seksima ja murdsin tsölibaadi, kuid ma olin poolteist kuud järjest tsölibaadis. Ma proovisin sellega hakkama saada,“ sõnas Cannon.