Sandra jagas pilte paari pulmapäevast ja näitas, kui meeleoluka ja kauni peo Vabarnad kuus aastat tagasi maha pidasid. Ühel pildil on näha pruudi imeilusat lillekimpu, teisel pildil jagab pruutpaar kirglikku suudlust ning viimasel pildil on näha ka kogu pulmast osa võtnud seltskonda. Mitu päeva kestnud setu pulmas kandis paar traditsioonilisi rahvarõivaid.

„Oleme endiselt tugevad,“ kirjutas Sandra postituse juurde lisades tekstile südame-emotikone. „Aitäh sõbrad, et need kolm päeva pulma nii ägedaks muutsite ja ikka veel meiega olete,“ tänas naine oma lähedasi. Kommentaarides soovisid Sandra jälgijad paarile ilusat aastapäeva.

Oma Instagrami storydes jagas naine videot, kus abikaasaga kohtingule minemise asemel koristavad Sandra ja Jalmar oma kodu, pakivad ja teevad ettevalmistusi õhtul keikale minemiseks. „Pidu meis eneses!“ oli kirjutatud video juurde. Järgmisel pildil oli näha, kuidas Vabarnad naudivad pidulikku lõunasööki suitsuvorstist, mille Jalmar abikaasale pulma-aastapäevaks kinkis ja sellest tegigi ta maitsva lõuna.

Vabarnad abiellusid aastal 2016 ning nende peres kasvavad kaks poega: 4-aastane Villem ja 1-aastane Kuu.