Päeva nautinud Maribel kandis sünnipäeval kaunist oranžis toonis kleiti ja valgeid efektseid kontsaga saapaid. Sünnipäevalt ei puudunud ka õhupallid ning ka lava, kus superstaarisaatest tuntuks saanud lauljatar oma külalisi sünnipäeva puhul esinemisega üllatas.

Sünnipäevatordiks oli tütarlapsel kringel, mida kaunistasid kaks säraküünalt ning kringlil ilutses ka number 19. Maribel istus toolil ning sünnipäevakülalised laulsid talle rõõmsalt sünnipäevalaulu.

Väänale soovisid 19-aastaseks saamise puhul õnne mitmed fännid ning teiste seas ka sisuloojad Sidni Tomson ja Karl-Gustav Kurn. Oma õnnitluses edastas ka Maribeli kallim Karl Johan Kastein, kes postitas pildi, kuhu kirjutas juurde armsa sõnumi. „Palju õnne mu teisele poolele,“ kirjutas Kastein Instagramis. Maribel tänas kallimat õnnesoovide eest. „Aitähh mu kallis, mu armastus,“ kirjutas ta armsalt pildi juurde.

Maribel Vääna kallim soovis talle Instagramis õnne

Karl ja Maribel said tuttavaks veebruaris ning Vääna sõnas, et nende armastus tekkis aja jooksul. „Tänu Karlile vaatan ennast teise pilguga, olen iseennast paremini tundma õppinud. Ta märkab minu puhul asju, mida ma ise pole varem näinud. See kasvatab mind isiksusena,“ sõnas lauljanna juunikuus Kroonikale.