Kuigi Maye poeg Elon on maailma kõige rikkam mees, ei hooli tema ema hinnalistest asjadest. Kusjuures, kui 74-aastane endine modell oma poega Texase osariigis külastab, siis ööbib ta garaažis.

„Raketibaasi lähedal ei saa uhket maja olla,“ ütles Maye väljaandele The Times. Alles aprillis ütles Elon, et ta „ei oma hetkel kodu“ ja ööbib oma sõbra pool. Mõni aeg hiljem säutsus Elon, et elab hetkel rendipinnal, mis asub tema firma kontori lähedal, ning selle väärtus on 50 000 dollarit, vahendab New York Post.

Eelmise aasta suvel hakkas Musk oma kinnisvaraportfelli vähendama ja kinnisvara müüma, et oma elu „pühendada Marsile ja Maale“. „Ma müün kõik oma füüsilise vara maha. Ma ei oma ühtegi maja. Mul pole sularaha vaja. Valduste omamine teeb elu keeruliseks,“ säutsus tuntud ärimees 2020. aastal.

Eloni ema Maye Musk aga Marsile kolida ei plaani. „Sa pead end kuus kuud ette valmistama ja isolatsioonis viibima. See ei tundu mulle ahvatlev. Aga kui mu lapsed seda tahavad, siis ma teen seda,“ ütles Maye intervjuus.

Elonil oli aga ema kommentaarile, et ta peab garaažis ööbima, humoorikas vastus. „Jah, aga ma olen selle kohaga palju ära teinud!“ säutsus mees Twitteris.