Lauljatar avaldas pühapäeval YouTube'is 22-minutilise video, kus selgitas pikemalt, mis tunne oli eeskoste all olla. Spears vabanes 13-aastasest eestkostest möödunud aasta novembris. Praeguseks on video privaatseks muudetud.

Spears ütles, et keeldus paljastavast intervjuust saatejuhi Oprah Winfreyga. Videos rääkis popstaar muu hulgas, et pere on ta hüljanud ning 2019. aastal sunniti naist vastu tahtmist raviasutusse minema. Spears kirjeldas raviasutuse ebainimlikke tingimusi ja seda, kuidas ta oli sunnitud seal viibides teiste ees lahti riietuma. Naine sõnas, et isa Jamie sundis teda ravile minema ja keeldumine ei tulnud kõne allagi.

Kõige vihasem on lauljatar siiski oma ema peale. „Ta ei astunud kunagi minu kaitseks välja,“ kurvastas ta videos. Spearsi sõnul pidasid vanemad koos vandenõu, kuidas lauljanna rahast paljaks teha. Kohe kui Britney oli šokeeriva video üles laadinud, tormas Lynne sotsiaalmeediasse oma versiooniga. Popikoon pole ema varasemalt avalikult kritiseerinud ning naine oli juhtunust šokis. „Ma soovin oma tütrele alati parimat,“ kirjutab ta. „Lootsin, et saame probleemidest omavahel rääkida, mitte ei kisu neid avalikkuse ette.“

Spears on Instagramist varemgi lahkunud, viimati juhtus see märtsis.