TV3 annab oma kodulehel ja Instagramis teada, et heategevusliku tantsusaate naissaatejuhiks saab armastatud lauljatar Eda-Ines Etti.

Ines avaldab TV3 portaalis, et tunneb uue väljakutse eel elevust. „Otsesaate eriline särin, positiivne ja andekas seltskond ning loomulikult saate heategevuslik osa – kõik see kokku ongi retsept mõnusateks pühapäevaõhtuteks,“ ütleb ta.

Maailmas enam kui poolesajas riigis rahvast vaimustav suursaade oli Eestimaa vaatajate ees viimati üksteist aastat tagasi.

„Selle suursõu menu on maailmas fenomenaalne ja ka Eesti televaatajate igatsus armastatud saate järele on olnud väga suur. TV3 Grupil õnnestus hankida BBC Studio „Dancing with the Stars“ formaadi litsents mitmes riigis korraga ja see on meie jaoks kindlasti erakordne võimalus rõõmustada televaatajaid sedavõrd suurejoonelise ja uhke telesõuga,“ tunneb heameelt TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur. „Usun, et „Tantsud tähtedega“ teeb rõõmu kõigile televaatajatele ja toob sügisõhtutesse juurde palju kvaliteetset ja glamuurset meelelahutust,“ lisab Suur.