Täna, 31. augustil tähistab muusik Silvia Ilves oma juubelit. Naine jagab tähtsat sündmust ka oma fännidega, postitades sotsiaalmeediasse vahvad klõpsud, kus ta koos poegadega poseerib.

„Nimelt, mu vanimal poisil Stefanil tekkis täna sünnipäevalauas mõte emmet üles tõsta nõnda, nagu emme seda viimati talle tema sünnipäeval detsembris tegi, ning vahi-vahi, poisist hakkab mees saama!“ kirjutab sünnipäevalaps postituse kõrvale. „Jaksas, ja veel umbes 39 korda, kuni emme pildiga rahule jäi!“

Lõpetuseks lisab naine veel: „Olen üks õnneseen küll!“

Näib, et tuntud tšellistil on hakanud elus üha paremini minema. Augusti keskel võttis rahanappust kurtnud Silvia vastu uue stabiilse töökoha. Nimelt töötab ta nüüd Rahvusooper Estonias. „Esimene emotsioon on ülimalt positiivne!“ rõkkas Silvia sotsiaalmeedias, kuid lisas, et ka sinna jääb ta esialgu vaid aastakeseks.

Oma tulevasest töökohast pajatas Silvia juba augusti alguses Kroonikale. „Jah, mind kutsuti Estoniasse kandideerima ja konkurss nõudis palju ettevalmistust, aga mul on väga hea meel, et töökoha nimel pingutamine kandis vilja. Usun, et kogenud orkestrandina saan väga hästi hakkama,“ ütles ta.