Hiljuti oma suhte lõpetanud DiCaprio ja Morrone jäid viimati kaamerate ette Ameerika iseseisvuspäeval, 4. juulil. Tollal kõndisid näitleja ja tema modellist kaaslane mööda Malibu randa koos naise koertega. Kaks kuud enne seda hakkasid tekkima esimesed märgid, et paari vahel pole kõik korras.

Maikuus märgati paari samuti Malibus, kuid siis nad ei jalutanud. Paistis, et neil oli olnud suur tüli või väga emotsionaalne jutuajamine, kuna Leonardo pidi Camilat lohutama. Paari näinud piltniku sõnul oli Camila teinud mitmeid kulmukortsutusi ja pahaseid näoilmeid, kui ta midagi hästi emotsionaalselt mehele rääkis. Leonardo oli hoidnud oma pilku maas ja kuulanud Camilat väga tähelepanelikult, vahendab Page Six.

Veel pole selgunud, millal paar ametlikult lahku läks, kuid DiCapriot on märgatud üksinda Euroopas puhkamas kogu suve jooksul. Camila ja Leonardo hakkasid kohtamas käima 2017. aastal.

Leonardo kohta liiguvad ka jutud, et talle meeldivadki nooremad kaaslannad. Vanus, millest vanemat naist armastatud näitleja ei vaata, on 25 – täpselt sama vana ongi Camila praegu.