Ameeriklanna enda sõnul sellist väidet puu otsast ei võtnud, vaid talle oli sellise komplimendi teinud üks näitleja, kellega ta kohtus 2019. aastal Londonis aset leidnud „Lõvikuninga“ esilinastusel. Kuna Meghani kuningliku pulma ja Mandela vabanemise võrdlemine on läinud hinge nii siit ilmast lahkunud aktivisti perekonnale kui ka teistele lõuna-aafrikalastele, siis on võetud antud tsitaat luubi alla.

Daily Mail otsis välja ainsa lõuna-aafriklasest näitleja, kes „Lõvikuninga“ uusversioonis ühele tegelasele hääle andis. Nimelt on tegemist dr John Kaniga, kes kehastas oma häälega Rafikit. Tuleb välja, et mehe sõnul pole ta hertsoginnaga kunagi näost näkku kohtunud.

„Ma pole kunagi Meghan Markle'iga kohtunud. See näib olevat temapoolne apsakas. Olen näitlejate seast ainuke Lõuna-Aafrika päritolu liige ja ma ei osalenud kõnealusel esilinastusel Londonis,“ ütles Kani kommentaariks.

Värskes intervjuus kirjeldas Meghan, kuidas üks näitleja oli ta kõrvale kutsunud ja läinud põnevusest justkui põlema. „Ta ütles mulle: „Sa pead seda teadma, et kui sa sellesse perekonda abiellusid, siis me rõõmustasime tänavatel täpselt samamoodi, nagu siis, kui Mandela vanglast välja lasti!“,“ väitis Meghan.