Uudise tegi teatavaks esmalt raadiojaam oma Instagrami postituses, kus sooviti Jürile edu uutes väljakutsetes. Samuti postitati mitu pilti, kus on näha nii Jürit kui ka tema kaassaatejuhte Kristina Suuroja ja Indrek Vaheojat. Postituses tõdeti, et nii kolleegid kui ka kuulajad jäävad saatejuhti igatsema. Jüri liitus raadioga aastal 2018 ja on sellest ajast peale kuulajaid hommikuprogrammiga äratanud.

MyHits postitas oma kontole ka emotsionaalse video, kus on näha, millised olid saatejuhtide meeleolud täna hommikul eetris olnud saate lõpus. „Kristina nutab, Indrek nutab,“ on videos kuulda Jüri rääkimas. Seepeale vastas Suuroja naljaga pooleks, et tema nutab iga asja peale ning seetõttu ei peaks Jüri end erilisena tundma. Raadioeetris avaldas Jüri, et töö MyHitsis on talle uusi uksi avanud ning peagi annab ta kõigest ka oma fännidele teada. Indrek tõdes, et edaspidi kuulevad raadiokuulajad Jürit vaid artistina.

Lahkumisest teatas Jüri ka oma Instagrami kontol, kus tänas raadiojaama ja sõnas, et jääb MyHitsi igatsema.

Jüri Pootsmann kinnitas MyHitsist lahkumist oma Instagramis.

Jüri on end proovile pannud ka Eesti Laulu saatejuhina ning vaatajate hinnangul sai ta selles rollis suurepäraselt hakkama. Veebruaris rääkis Pootsmann Kroonikale, et saatejuhina ta pinget ei tundnud. „Pean ütlema, et Eesti Laulu juhtides ei olnud mul kuklas seda tunnet, et mind vaatab sadu tuhandeid televaatajaid. Kui näen mind filmiva kaamera küljes otse-eetri punast tuld, lähen sisemiselt põlema. See tekitab minus hea pinge ja on hakanud mulle väga meeldima. Mõnus närvikõdi. Eesti Laulu poolfinaale oli kindlasti kergem juhtida kui finaali, sest poolfinaalides puudus publik,“ ütles ta tollal.

Veel rääkis Pootsmann, et raadios töötamise tõttu on tema muusikaloomingusse paus tulnud. „Paar aastat olen tõesti teinud muusikas pausi, sest läksin tööle raadiosse ja juhin MyHitsi kanalil hommikuprogrammi. Selline sündmuste käik tuli loomulikult, ma ei ­võtnud teadlikult oma muusikutööst pausi. Aga ikkagi viis elu tagasi laulmise juurde. Selle üle on mul hea meel,“ sõnas Jüri veebruaris.

Raadio MyHits kuulub koos selliste jaamadega nagu Elmar, Kuku, Narodnoe Radio ja DFM MM Grupis tegutsevale ettevõttele Duo Media Networks. Eelmise aasta augustis kirjutas Kroonika, et Kantar Emori raadiouuringu kohaselt kulub kogu kommertsraadiote kuulamisajast 43 protsenti just Duo Media Networksi jaamadele, millega ollakse turuliirid.