Korter sai kuulsaks seitse aastat tagasi, kuna tollal säutsus Jamie Lynn Spears, et tema meelest on Floridas mere ääres paiknev korter parim koht, kus puhkust veeta. Naine on varem väitnud, et korter kuulub talle, kuid tegelikult on selle omanik hoopis Britney. Korter kerkis taas teemaks aastal 2021, kui toimusid kohtuprotsessid Britney ja tema isa üle, et lauljanna oma isa eestkoste alt vabastada. Tollal väitis Jamie Lynn, et ta ei saanud oma õelt mitte mingisugust finantsilist toetust, kuid nüüd on teada, et see väide ei vastanud tõele. Jamie Lynn pidi hiljem selgitama, et ta tõepoolest korterit ei oma ja väitis, et talle ei meeldi üldse rannas puhata, vahendab New York Post.

Poplaulja Britney soovib korteri eest saada kaks miljonit dollarit ja kui tehing sellises mahus käiku läheb, teenib Spears korteri pealt korraliku kasumi. 2001. aastal, kui Britney korteri ostis, maksis ta selle eest 920 tuhat dollarit. Korteris on kolm magamistuba ja sama palju vannitube. Korter on pea 335 ruutmeetrit suur, paikneb imekauni maja kümnendal korrusel ja võtab pool korrust enda alla.

Korterist avaneb vapustav panoraamvaade Mehhiko lahele. Kuigi korterile kuluks ära remont, on seal siiski olemas massiivne rõdu, kolmemeetrised laed, marmorist põrandad, kamin ja klaassein, millest avanebki vaade lahele. Veel on korteris söögituba, peamises magamistoas on maast laeni aknad ja väike töönurk. Hoones leidub ka jõusaal, mitu basseini ja mängutuba.

Britney on viimasel ajal kinnisvaraturul ülimalt aktiivne olnud. Oma pulmaperioodil ostis ta Californias Calabasase linnas uhke maja. Kant on kuulsuse seas populaarne ning samas naabruskonnas elavad ka Kourtney Kardashian koos oma abikaasa Travis Barkeriga ja Britney endine abikaasa Kevin Federline.