Sarjast „Moodne perekond“ tuntud näitleja jagas Instagramis ühte oma kunagist pilti. Fotol on näha, kuidas Sofia keha katavad napid sinist toonid ilusate kaunistustega bikiinid, mis ta pringi tagumiku kenalt esile toob. Vergaral on Bahama saartel tehtud pildil tema imekaunid pikad pruunid kiharad lahti ja ta on need ühele poole kamminud. Pildi juurde kirjutas ta vaid, et tegemist on tagasiviskega minevikku ja et pilt on tehtud Bahamal.

Fännid kiitsid kuuma bikiinipildi kiiresti heaks ja jagasid kommentaarides Sofiale vaid komplimente. „Milline kaunis neiu,“ kirjutas üks andunud fänn pildi juurde. „Kuu on kade su peale,“ kiitis teine fänn Sofia pilti. „Kõige kaunim naine planeedil,“ lausus järgmine fänn. Kommenteerijad on üritanud ära arvata, kui vana Vergara pildil on ning enamasti pakutakse, et pilt on tehtud ajal, kui Sofia oli 18-aastane.

Sofia pole kartnud kunagi oma seksikaid kurve bikiinides näidata. Hetkel kannab naine siiski tagasihoidlikumaid riideid, kuna on kohtunik Ameerika talendisaates. Tema kolleegiks saates on Heidi Klum, kes armastab samuti tihti bikiinides poseerida.