Britney Spearsil on kaks poega: Jayden James Federline (15) ja Sean Preston Federline (16). Poisid elavad isa Kevin Federline'i juures.

Harva avalikkuse tähelepanu all olevad poisid andsid hiljuti ITV-le intervjuu. Loomulikult vaatas telesaadet ka lauljanna ise ning postitas seejärel ühismeediasse omapoolse kommentaari.

Naine kirjutab, et püüdis olla hea inimene, kuid teda hoiti kõik need aastad oma kodus praktiliselt pantvangis. Ta lisab ka, et armastab poegi lõpmata palju ning soovib nendega ühel päeval taas kohtuda. Sama soovi avaldas intervjuus ka Jayden. „See võtab aega ja vaeva,“ ütles ta. „Ma tahan, et Britney tunneks end paremini enne, kui me kohtume.“

„Ma armastan sind,“ jätkab poeg. „Võib-olla saame ühel päeval jälle koos aega veeta nagu varemgi.“ Ühtlasi arvas Jayden, et Britney on oma pere suhtes ülekohtuselt käitunud. „Minu arvates tahtis Jamie Britneyle vaid parimat,“ sõnas laps.

Britney Spears vabanes eestkoste alt möödunud aasta lõpus. Tema eestkostjaks oli isa Jamie Spears. Lauljatar on perekonda korduvalt enda elu hävitamises süüdistanud ja teeb seda siiani.