Enne kontserti rääkisid 5MIINUSE liikmed, milline on nende läbi aegade lemmikui4m Smilersi lugu. Estoni Kohvril teeb südame soojaks tuntud hitt „Käime katuseid mööda“. „Igal rämmari peol mängime seda. Inimesed nutavad ja välgumihklid põlevad. Jube ilus laul,“ rääkis Estoni.

Sir Lanceloti lemmikuks on aga „Mina, Pets, Margus ja Priit,“ kuna lugu on seotud ka tema pärisnimega. „See lugu maalib väga idüllilise pildi suvest ja sõprusest. Selline bromance roadmovie tüüpi värk. Ja kuna minu kodanikunimi on Pets, siis on alati olnud palju äratundmist ja nalja,“ lausus Lancelot.

Päevakoer toob välja lausa kolm lugu, millest kaks ühtivad Estoni Kohvri ja Lanceloti lemmikutega. Tema suureks lemmikuks on „Meteoriitide sajus“, mille sõnad tal lausa peas on. „Käime katuseid mööda“ on ka Põhja-Korea suur lemmik. „See laul jäi pähe juba põhikooli- ja keskkooli lõpupidudelt ning kuigi mu tolle aja pleier oli eranditult täis ainult räppi, siis see lugu oli üks vähestest (objektiivselt võrratu meloodiaga lauludest), mis samuti playlist'i mahtus. Alati on sellega soe tunne kaasas käinud ja kui nüüd, mõned aastad tagasi sai sama laulu Põltsamaa lossihoovis kontserdil kuulatud, siis oli päris äge,“ sõnas Põhja-Korea, kes koos rahvaga laulu kaasa laulis.