Prints Harry abikaasa Meghan Markle valmistub kuninganna Elizabethi matusteks ning on edasi lükanud kõik projektid, mis teda algaval nädalal ees ootama pidid.

Sussexi hertsoginna ei osale telesaates „The Tonight Show“ ning on tühistanud visiidi ÜRO Peaassambleesse. Ühtlasi lükkub edasi Meghani podcast'i uus osa. Kõigest paar nädalat tagasi andis naine väljaandele The Cut intervjuu, kus ütles, et Suurbritanniast lahkumine oli tema jaoks ainuõige otsus.

Näib, et Harry ja Meghani suhted ülejäänud perega on vaikselt üles soojenemas. Kuningas Charles III mainis paari oma esimeses kõnes ning ütles: „Saadan palju armastust ka Harry'le ja Meghanile, kes loovad endale praegu merede taga uut elu.“

Meghanit oodati NBC saatesse „The Tonight Show with Jimmy Fallon“ neljapäeval, 20. septembril. Samal päeval ootas teda ja Harry't ees ÜRO Peaassamblee istung. Teadaolevalt toimuvad kuninganna Elizabeth II matused 19. septembril. Kogu kuningaperel on praegu 10 päeva pikkune leinaperiood ning kõik plaanid tühistatakse.