Sai kolmanda tütre

Eda-Liis Kanni ja Haldo Oravase vastsündinud tütar.

Nädala eest, 9. septembril kell 00:34 sünnitas Eda-Liis Kann kolmanda tütre. Lapse isa Haldo Oravas haiglasse oma telestaarist elukaaslase sünnituse juurde ei jõudnudki, sest kõik juhtus nii kiiresti - Eda-Liis läks sünnitama otse töölt. Arst oli Eda-Liisile öelnud, et nüüd tuleb kiirelt helistada neile, kelle tahad sünnituse juurde kutsuda, kuid Eda-Liis ei jõudnud enam kõnesid teha…

Lõikas kontserdil juukseid

Silvia Ilves lõikas kontserdi ajal juuksed poisipeaks.

Tšellist Silvia Ilves lõikas eelmisel pühapäeval Pärnus toimunud kontserdil oma lokid poisipeaks. Kontserdi ajal küsis Silvia kaasesinejalt Mart Sanderilt, millal jõuab tema mõnes Sanderi filmis ekraanile. Sander vastas, et Silvia peaks siis välja nägema kui vanade aegade filmidiiva, näiteks Joan Crawford. Pärast pausi saabus Silvia lavale ja pikkade juuste asemel ehtis teda juba 1920. aastate stiilis poisipea!

Valmistuvad pulmadeks

Lauljatar Yasmyni postitus Instgramis, kus ta teatas oma kihlumisest.

Lauljatar Yasmyn ehk Sinencia Jasmine Kass kihlus oma kallima Kaspar Kolkiga. „Nii... Kes tahaks meie pulmas esineda?“ kirjutas Yasmyn oma Instagrami kontol, kuhu ta oli koos Kaspariga mitu fotot postitanud, et oma kihlasõrmust kõigile näidata.