Anni ja Tomi teatasid poja nimest Instagramis armsa pildiga. Fotol pikutavad Anniga koos nii tütar kui ka poeg. „Meie Thor,“ kirjutas kahe lapse ema foto juurde, andes sellega mõista, et lapse nimeks sai Thor.

Kroonika kirjutas augusti lõpus, et laps sündis 16. augusti õhtul, mõni minut enne kella ühtteist Pelgulinna sünnitusmajas. „Tunneme kõik end väga mõnusasti ja õnnelikult, nagu vastsed lapsevanemad ikka. Nimi jääb esialgu veel ainult meie teada,“ sõnas värske isa Tomi Rahula eelmise kuu lõpus.

Anni jagas sotsiaalmeedias pärast pisipoja sündi temast fotot ning lisas juurde viieaastase tütre Rubi kommentaari: „Miks ta nii nunnu on?!“

Anni teatas lapseootusest aprillis Instagrami vahendusel, kuhu ilmusid armsad perepildid, kus tema šiki nahktagi hõlmade vahelt on näha beebikõhtu. „Uuel ilmakodanikul on tähtajaks august ja ootame teda juba väga. Rubi on veel eriti elevil ja hoolitsev, tahab kõik asjad põrandalt emmele ulatada, et ma ise kummardama ei peaks,“ ütles Anni tollal Kroonikale.