Charlotte’ist ja George'ist filmitud videost on näha, kuidas ühel hetkel tuletab printsess oma suurele vennale meelde kuninglikku protokolli. Just samal ajal möödub neist kuninglikule mereväele kuuluv kaarik, millel asetseb Elizabeth II sark. Prints Williami tütar paistab George’ile tol hetkel ütlevat, et too peab kummardama. Noor prints paistis õde kuulavat ja langetas oma pea, kui Elizabeth II kirst neist möödus.

Walesi printsi Williami kolmest lapsest osalesid matustel vaid George ja Charlotte, kõige noorem laps prints Louis oli selleks päevaks koju jäätud. Lapsed sõitsid Westminster Abbysse kohale koos oma ema Walesi printsess Kate’i ja kuningas Charles III abikaasa Camillaga. Kuigi lapsed on veel noored – George on üheksa-aastane ja Charlotte on seitsmeaastane – paistsid nad siiski mõistvat päeva tähtsust. Kindlustunnet aitas tekitada laste ema Catherine, kes Westminster Abbysse suundudes tütrel kõvasti käest hoidis, vahendab Daily Mail.

George kandis tol päeval tumesinist ülikonda, musta lipsu ja valget särki, Charlotte’il oli seljas nööpidega mantel ja must kübar. Printsess Kate kandis musta kleiti, kübarat ja avaldas kuningannale austust oma ehetega – Kate oli kaela pannud imekauni kaelakee, mida on kandunud ka Elizabeth II. Sama keed kandis Kate eelmisel aastal kuninganna abikaasa prints Philipi matustel. Prints William kandis matustel oma sõjaväevormi.