Saates luges Oja Vikipeediast ette, kuidas Miller Karavani poistele peatsest Eestist „ära hüppamise“ plaanist ei rääkinud, kuid andis vihje sellega, et jõi nende Tabivere kontserdil viina. „Täielik jura, ausalt öeldes täielik jura,“ sõnas Miller ja lükkas sellega kuulujutud ümber.

„Mu emale räägiti sellist asja, et mind oli kuskilt baarist välja talutatud kahe mehe vahel, kuna ma ei võtnud enam jalgu alla, aga ma olin tol ajal täiskarsklane, ma ei joonud üldse,“ kinnitas Leila Miller. Naine ütles, et ühel korral oli ta küll pool pudelit šampust ära joonud ja siis kuuma vanni läinud – ta tegi seda selleks, et rasedust vältida.

Kroonika kirjutas juunis, kuidas legendaarne Leila Miller tegi Pirital väiksema seltskonna ees üle kolmekümne aasta comeback'i ja esitas ansambliga Kontor ühe oma kunagise hiti nimega „Kodu“.

1984. aastal võitis Leila Miller üleilmset tähelepanu, kui põgenes Nõukogude Eestist koos oma toonase abikaasa, praeguse riigikogu liikme Valdo Randperega Rootsi. Nende tütar Kaisa sai vanemate juurde alles pärast kaks aastat kestnud asjaajamist NSV Liidu saatkonnaga. Eesti iseseisvuse taastamise järel Leila naasis ja elab teadaolevalt Viljandis.

Loe sellest, kuidas Leila Miller koos oma toonase abikaasa Valdo Randperega 1984. aastal Rootsi põgenes siit.