Avaepisoodi esimeses pooles räägib Maria sellest, kuidas Instagramis on toimumas midagi väga eriskummalist. „Ma olen viimasel ajal tähele pannud, et kuidagi kahtlaselt palju on neid püsijälgijaid osadele kontodele tekkinud. Kui muidu vaatasid mu profiili ja oli selline 60 tuhat selli, kes mind jälgisid, siis nüüd järsku on seal 180 tuhat.“

Rannaväli tunnistab, et see avastus ei olnud just kõige meeldivam. Ta ütleb, et paljudele võib jääda mulje nagu ta ise oleks need jälgijad soetanud, kuid nii see kindlasti ei ole! Arvatakse, et rohkem jälgijaid tähendab automaatselt paremaid koostöid, kuid see on tõest väga kaugel.

Sisulooja selgitab, et jälgijate arv ja sisuga suhestuvate inimeste kogus peab olema omavahel tasakaalus. Ta lisab, et enamasti on ebaausal teel saadud jälgijad kellegi pahatahtliku inimese soetatud. Maria jaoks on talle liiga teinud isik teada.

Episoodi teises pooles arutleb Maria, kuidas peaks käituma olukorras, kus loosimängus osutub võitjaks keegi lähedane. Telefonitsi jagab talle oma kogemusi ja seisukohti hea sõbranna ja kaas-sisulooja Sidni Tomson.

Seda, kuidas Maria ja Sidni selliste olukordadega hakkama on saanud saad teada, kui kuulad hooaja esimest „Rannaväljaande“ episoodi. Avaosa on vaadatav videoga Youtube’s ning kuulatav nii Spotify kui ka Apple Podcasts vahendusel.