Jennifer Aniston (53) soetas endale hiljuti Californiasse Montecitosse hirmkalli villa. Lähedalasuvas hoones elavad prints Harry (38) ja tema abikaasa Meghan (41). Piirkond on staaride hulgas väga populaarne ning seal elavad ka Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Katy Perry ja Orlando Bloom ning Ariana Grande.

Nii Meghan Markle kui ka Jennifer Aniston on öelnud, et ei jõua kohtumist ära oodata ning loodetavasti saavad neist sõbrannad. „Jennifer on alati Meghanit ja Harry't imetlenud,“ räägib allikas, kes Anistoni hästi tunneb. „Neil on palju ühiseid tuttavaid ning Jennifer on Harry ning Meghani kohta palju head kuulnud.“ Ühtlasi on kuninglik paar kutsutud näitlejanna soolaleivapeole.

„Jen ja Meghan on ülipõnevil ning loodavad, et nende vahel tekib sõprus,“ jagab allikas. Väidetavalt on Meghan ja Harry Jenniferist samuti vaimustuses ning pisut isegi pelgavad, kuna naine on Hollywoodis nii kuulus. Näitlejannal ja Sussexi hertsoginnal on mitmeid ühiseid hobisid, sealhulgas kirg jooga vastu ning koertega jalutamine.