Aasta suurimaks Eesti filmiks peetavat „Kalevit“ olid teiste seas tulnud vaatama mitmed filmis kehastavad spordilegendid nagu Aivar Kuusmaa, Margus Metstak, Jaak Salumets ja Riho Soonik. Samuti olid kohal loomulikult nende filmiteisikud ehk näitlejad Reimo Sagor, Priit Võigemast, Mait Malmsten, Kristjan Sarv ja paljud teised.

Teiste seas võis märgata ka riigitegelasi, nagu näiteks ekspeaminister Jüri Ratas ja president Kersti Kaljulaid.

Vaata galeriist, kes veel tulid kohale!

Rahvuskaaslaste ettearvamatu meelestatus, armutud vastased ja rahutud ajad vahelduvad tuliste lahingutega palliplatsil. Film on inspireeritud 1991. aasta tõsielulistest sündmustest.

„Kalev“-i peategelasteks on tulihingeline kapten Aivar, sihikindel noormängija Gert ning meeskonda hoidev range peatreener Jaak.

Toonaseid tippmängijaid kehastavad filmis Reimo Sagor, Mihkel Kuusk, Veiko Porkanen, Kristjan Sarv, Ott Kartau, Howard Frier ja paljud teised. Meeskonna peatreeneri ja treeneri rollides astuvad üles Mait Malmsten ja Priit Võigemast.

Režissöör Ove Musting, operaator Rein Kotov, kunstnik Tiiu-Ann Pello, helilooja Mihkel Zilmer, helirežii Matis Rei, produtsendid Pille Rünk ja Maria Avdjuško. Mängufilmi tootsid Allfilm ja Ugri Film, levitab Hea Film.

Filmi tootmist on toetanud Eesti Filmi Instituut ja Eesti Kultuurkapital ning suurima erarahastajana Kristjan Rahu. Õla on alla pannud ka Priit Koit, Alexela, Postimees, Cramo, Läti Rahvuslik Filmikeskus, Riia Filmifond, Golden Club, Sportland jpt.